Minuts Solidaris - curs 14-15

 

El passat 30 d’abril, el Col·legi Sant Antoni Abat es solidaritzà amb el Projecte Home Balears i posà en marxa un any més, una iniciativa esportiva solidària a benefici d’aquesta entitat, enguany amb el lema “Minuts Solidaris”.


Minuts Solidaris és la jornada esportiva que el nostre centre ha posat en marxa enguany per a recaptar fons a benefici d’aquesta entitat, confiant en l’entusiasme i responsabilitat dels nostres docents i alumnes, que són els autèntics protagonistes del nostre dia a dia. 

 

minsol04   minsol03   minsol05

La jornada començà ben prest i a primera hora del matí els alumnes de Primària es desplaçaren al camp de futbol on oferiren minuts solidaris de jocs i esports. Per altra banda, al llarg de tot el matí els alumnes d’ESO, BAT i CFGM baixaren al pati de l’escola per oferir uns minuts solidaris a la cinta de córrer aportant 1 € d’ajut per persona.

 

minsol01    minsol02

 

Finalment, l’horabaixa, tots junts, férem un “Zumba Solidari” amb una aportació idèntica. Tot un èxit de participació i de recollida de donatius que sumaren un total de 850 € a benefici de Projecte Home Balears.

 

Amb la persona com a protagonista, Minuts Solidaris acaparà l’atenció dels mitjans de comunicació de la nostra illa i fins al Col·legi Sant Antoni Abat es desplaçaren Última Hora, Canal 4 i IB3.