Diada de la Pau 2016

 

Enguany els alumnes del centre celebràrem la Diada de la Pau de forma separada per nivells. Així els de primària a les 13 hores baixàrem al pati on vàrem llegir un text elaborat entre tots i on cada classe hi va aportar una frase, acte seguit amollàrem una dotzena de coloms i cantàrem tots plegats la cançó “El mismo Sol” d’Álvaro Soler.

 

pau01     pau02

 

Per altra banda, els alumnes d’ESO i de la resta d’estudis post obligatoris realitzaren diverses activitats relacionades amb la figura de Mahatma Gandhi i altres líders pacifistes a nivell mundial dins les respectives aules, si bé es va situar un colom gegant a l’entrada del col·legi on els alumnes hi varen anar afegint plomes amb el seu nom.

 

Un acte modest organitzat amb la intenció de conscienciar tota la Comunitat Educativa del centre per tal d’assolir un món millor, més just i amb menys desigualtats.

 

pau03   

 

També cal agrair la col·laboració de l’IME, El Corte Inglés, Coca-Cola, Gráficas Mundo, Frau automóviles, Fruiteria S’Auba, Es Mercat de Sa Fruita, Associació Es Pla de Son Ferriol, APA i APIMA de Sant Antoni Abat.                                                            La cursa va transcórrer sense incidències ni accidents. La distància de la cursa variava segons la categoria (edat i sexe) dels participants (de 100 metres a 2000 metres) i hi havia fruita, dolç i beguda per a cada corredor. Finalment es va fer  el lliurament de trofeus.