Ens vestim de carnaval

 

Els alumnes i professors de Sant Antoni Abat i de Nostra Senyora de la Providència han omplert de color i diversió els carrers de Son Ferriol.

 

Una gran varietat de comparses i disfresses han format la comitiva del Carnaval escolar. El nombrós públic assistent es contagià de l'alegria que desprenien els alumnes i professors que, per unes hores, adoptaren una personalitat diferent.

 

Personatges destacats com Dulcinea, Sancho, Rocinante, Rucio o el mateix Don Quixot i objectes representatius com els molins, els tinters, les plomes per escriure i els llibres han estat els protagonistes dels cursos de Primària, on alumnes i professors han honorat al mestre de les lletres, el gran Cervantes.

 

rua01       rua03

 

A Secundària han deixat volar lliurement la imaginació, els professors s'han convertit en mestres de la màgia en disfressar-se de personatges de la saga de Harry Potter, mentre que els adolescents s'han transformat en ocurrents cubs de Rubik i figures de Tetris, divertides animadores, riders, jugadors de beisbol i de rugbi, algun grup d’ochenteros, simpàtics dormilegues amb els seus pijames, militars amb uniforme, artistes de circ, personatges de videojocs com en Mario i en Luigi...

 

Enguany s’ha organitzat un concurs per decidir quina era la millor comparsa i la millor coreografia, on els guanyadors foren respectivament Rubik i Tetris.

 

En definitiva la diversió, les rialles i el bon humor han desfilat un any més, en un "Dijous Llarder", preàmbul de la Quaresma que s’apropa.

 

      rua05