Servei de guarderia

 

El servei de guarderia s’ofereix per a tots aquells alumnes que hagin d'arribar abans de l’inici de les classes de l’escola.

 

El servei de guarderia s'ofereix diàriament de les 7:30h a les 9h, però també pot ser utilitzat els dimecres i dijous de 12h a 13h, abans de dinar, per aquells alumnes que no puguin sortir abans de l’escola.

 

En temps de guarderia hi ha un monitor o monitora que s’encarrega de tenir cura dels infants, de fer activitats lúdiques i també de que arribin d’hora a classe.

Durant aquesta hora i mitja els infants poden jugar a diferents jocs de taula, fer construccions, pintar, llegir, etc. En acabar el servei de guarderia els alumnes han d’arreconar tot el material amb el que han estat jugant i anar a fer filera al pati per esperar el seu mestre.

 

A principi de curs els alumnes que es queden a guarderia s’encarreguen, juntament amb la monitora o monitor, de redactar unes normes de convivència que hauran de respectar durant tot el curs. Aquestes estan penjades a la biblioteca per poder recordar-les quan vulguin.

 

El pagament de la guarderia es fa mitjançant tiquets diaris o mensuals que es poden adquirir a la secretaria del centre.

 

    guarderia1     guarderia4     guarderia2