Trets identificatius del centre  
 

 

bisbe

 
 

Ideari del centre

 
 

Benvolguts pares i mares,

Gràcies per haver confiat els vostres fills al Col·legis Diocesans. És expressió del vostre dret en l’educació dels fills. Participau així de la nostra proposta educativa, que vol impulsar una escola al servei de la vida, des d’un espai comunitari animat per l’esperit evangèlic de la caritat i la llibertat, i ajudant al desenvolupament dels vostres fills en totes les seves dimensions, encaminat tots els saber a un diàleg amb el Missatge Cristià.

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”  (GS 31). Vosaltres, com a família, teniu un paper original en l’educació dels vostres fills, però també necessitau d’altres institucions, entre altres l’escola, perquè el seu creixement estigui  al servei de la persona i de la societat.

Us convit a acollir aquesta Proposta educativa. És un bon instrument per participar en la missió que desenvolupa l’escola, units a tot el personal docent i administratiu que, juntament amb els nostres alumnes, formen la comunitat educativa. Gràcies una vegada més per la vostra confiança, que és un estímul perquè els Col·legis Diocesans compleixin la missió educativa que la comunitat eclesial els confia.

Bisbe de Mallorca

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001 / (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.