Participem al Concurs Euroscola 2016

 

Un any més els alumnes de Cicles Formatius de Gestió Administrativa del Col·legi Sant Antoni Abat participen en el concurs EUROESCOLA.


La Unió Europea en col·laboració amb la Representació a Espanya de la Comissió Europea, han convocat la XXII edició del concurs EUROESCOLA, dedicat als 30 anys d’Espanya a la Unió Europea, des de la seva incorporació l’any 1986.

 

L’objectiu d’aquesta convocatòria és reflexionar amb els alumnes sobre el procés de transformació d’Espanya a partir de la seva integració, promoure l’esperit crític, valorar els objectius que hem assolit i analitzar els reptes que es plantegen en un futur.

 

grup01   grup02   grup03

 

L’equip docent de primer de cicles formatius, ha presentat dos grups al concurs, un d’ells a la modalitat de llengua anglesa, treballant així una competència més. Els grups ja han començat a fer feina i preparen aquest concurs des de diferents àrees de coneixement.

 

-  Anàlisi del funcionament de les diferents institucions Europees, les diverses seus, projectes,

   composició, organigrames...

-  Anàlisi de la transformació social, costums, oci, model familiar, estils de vida...

-  Anàlisi de l’evolució de les principals variables macroeconòmiques.

-  Canvis sobre la legislació mediambiental des de la nostra incorporació.

 

Com cada any, professors i alumnes han començat a fer feina amb molta il·lusió i ganes per conèixer, un poc més, el que significa ser un país membre de la Unió Europea i, a la vegada, participar i fer feina en equip amb els companys d’aula.

Esperem tenir molta sort i arribar a ser finalistes del concurs!

logo_euroscola   logo_parlamentoue 

 

30anys

 

Us anirem informant d’aquestes activitats al nostre blog:

blog

Publicat a Passa a Mallorca

 

 

 

 

De tots els temes tractats en la primera fase del projecte, el que ens ha semblat més interessant ha estat el referent a com la UE legisla i mostra la seva preocupació enfront l’educació dels joves en relació a l’adquisició de bons hàbits alimentaris i la regulació de l’etiquetatge dels aliments.  

 

Per a estudiar i difondre la nostra proposta hem pensat en una sèrie d’aspectes relacionats amb el tema que exposem en quatre vídeos al nostre blog. 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com