Jornada esportiva CFGM

 

Divendres dia 13 de maig els alumnes de Cicles Formatius, junt amb la nostra tutora, vàrem gaudir d’una diada esportiva a les instal·lacions del gimnàs Illes de Marratxí. Tots vàrem participar molt activament, donant el millor de cada un de nosaltres per participar, compartir i aprendre coses noves.

 

La nostra jornada va començar amb un poc d’exercici cardiovascular per escalfar un poc els músculs i llevar-nos de damunt la mandra del matí. Els monitors del gimnàs varen organitzar-nos en tres grups més petits per fer activitats, i desprès al final de la jornada, tots junts vàrem participar en una activitat conjunta de pàdel molt divertida.


padel01      padel02

 

Uns quants alumnes jugàrem un petit torneig de pàdel a dues voltes entre nosaltres, la final va ser un partit molt intens i a la vegada molt divertit.

 

Una vegada més, cal dir que les sortides sempre són un bon moment per compartir temps amb els companys d’una forma molt diferent i sortir un dia de l’aula i de la nostra rutina.


 

 

 

 

De tots els temes tractats en la primera fase del projecte, el que ens ha semblat més interessant ha estat el referent a com la UE legisla i mostra la seva preocupació enfront l’educació dels joves en relació a l’adquisició de bons hàbits alimentaris i la regulació de l’etiquetatge dels aliments.  

 

Per a estudiar i difondre la nostra proposta hem pensat en una sèrie d’aspectes relacionats amb el tema que exposem en quatre vídeos al nostre blog. 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]