Gaudim del premi del Concurs Euroscola 2016

 

Els passats dies 9 i 10 de juny els alumnes de 1r de CFGM de Gestió Administrativa vàrem gaudir de dues jornades de multi aventura al Campament de la Victòria.

 

L’organisme IBJOVE ens va obsequiar amb una estada de 2 dies de jornades d’activitats multi aventures amb monitors de Mar i Terra i una visita guiada al centre arqueològic de Pollentia per haver estat els guanyadors del Concurs Euroescola 2016.

 

Volem agrair l’atenció rebuda per tot el personal de Mar i Terra i de la Victòria, així com a l’IBJOVE per haver gaudit de dos dies molt especials i emocionants.


victoria_fp02     victoria_fp01

 

La nostra aventura va començar a l’Estació Intermodal de Palma, un cop a Alcúdia vàrem fer la primera aturada i visita al centre de Pollentia, després d’una pujada, que va ser una mica dura en alguns moments, arribàrem al campament, un lloc fantàstic damunt la costa de la Victòria. Després de dinar i instal·lar-nos a les tendes, va començar la tarda d’activitats, baixada amb tiroliles, tir amb arc i travessa marítima per unes aigües cristal·lines i fresquetes. Fou un dia molt diferent i molt emocionant.

 

Després de dormir poc, l’endemà va començar amb un bon berenar i una sortida al·lucinant en kayak per la costa, entre caletes i coves de somni. Després de dinar i recollir les tendes ens tocava el moment més trist, la tornada, encara així vàrem recordar tot el que havíem fet i ens va treure més d’una rialla.

 

Volem agrair la visita d’en Domènec dijous durant la vetllada i la predisposició de la nostra professora Magdalena per pujar i baixar les motxilles amb el seu cotxe.

 

Aquí vos deixem algunes fotografies del que han estat aquest dos dies!

 

 

 

 

De tots els temes tractats en la primera fase del projecte, el que ens ha semblat més interessant ha estat el referent a com la UE legisla i mostra la seva preocupació enfront l’educació dels joves en relació a l’adquisició de bons hàbits alimentaris i la regulació de l’etiquetatge dels aliments.  

 

Per a estudiar i difondre la nostra proposta hem pensat en una sèrie d’aspectes relacionats amb el tema que exposem en quatre vídeos al nostre blog. 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com