Un conte per compartir

A nostre col·legi vàrem celebrar el dia del llibre el 23 d’abril. Va ser un dia molt especial i sorprenent per diferents motius.

En primer lloc, ens organitzàrem en grups heterogenis de 1r a 6è.  D’aquesta manera, coneguérem altres companys que tal vegada no havíem xerrat mai i tinguérem l’oportunitat d’aprendre molt els uns dels altres.

La jornada estava estructurada en tres parts:

La primera secció, es dugué a terme mitjançant el conte d’ històries i imatges, els mestres ens vàrem explicar els motius de perquè celebràvem el dia del llibre.

Una vegada finalitzada aquesta part, va començar la segona. Cada mestre tenia un conte  adquirit i amb el títol d’aquest conte vàrem fer feina. Cada grup havia d’utilitzar la seva pròpia imaginació i recursos per crear alguna cosa relacionada amb el llibre. Al final del dia, tots vàrem exposar els nostres treballs al pati i així tothom el va poder veure. Hi havia treballs molt divertits i originals!!!!

La tercera part, consistí en realitzar  el clàssic punt de llibre com a recordatori d’aquest dia tan agradable. Com no podia ser d’altre manera, el punt de llibre també tenia relació amb el nostre conte!

Va ser un dia molt enriquidor!

Per veure algunes fotografies d’aquest dia, clicau aquí.

 

santjordi

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.