Festa 6è Primària 2015

 

A les 7 de l'horabaixa de dia 17 de juny de 2015 estaven convocats al pati del centre els alumnes de 6è de primària amb les seves famílies, el professorat de primària i altre personal del centre, per celebrar la finalització d'una etapa i per recordar els moments viscuts al llarg dels darrers 6 anys.

 

El pati estava engalanat amb unes meravelloses papallones, fetes al llarg del curs pels mateixos alumnes amb l'ajuda dels seus mestres, i amb part de les disfresses fetes per a participar en la rua.

 

festaep02     festaep01

 

L'acte s'inicià amb uns breus parlaments del titular i del director acadèmic, per tot seguit, gaudir amb les actuacions dels nins i el lliurament de diplomes a tots els alumnes que finalitzaven l'etapa educativa.

 

Així ens acomiadàrem dels "nostres" al·lots i al·lotetes, als qui ja veurem un poc enfora, amb altres professors i a altres espais.

 

A les 20h amb l'entrada de la resta d'alumnes i familiars va començar la festa de fi de curs de primària amb l'actuació del grup d'animació K-Codril, tot fent un gelat amb coca de gató.

 

Un cop el sol va perdre força vàrem poder visionar el vídeo-recull d'aquests sis darrers anys i del que en teniu un enllaç a les imatges superiors.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]