Viatge d'estudis de 6è d'Educació Primària a Catalunya

 

Dia 30 de maig de 2016

Dia 30 de maig partírem de Palma a les 7:45 hores en un vol d’Air Europa en direcció a Barcelona. Un cop arribats, anàrem de dret a la Sagrada Família per visitar aquesta espectacular construcció i conèixer aspectes de la vida d’en Gaudí.

En acabar, férem una aturada a Plaça Catalunya, on agafàrem forces menjant un poc per després visitar el barri gòtic. Començàrem fent una volta per la Catedral, baixàrem fins la Plaça Sant Jaume on es troben el Palau de la Generalitat i l’Ajuntament i després seguírem fins Santa Maria del Mar, construcció d’estil purament gòtic. La visita acabà al Moll de la Fusta i el monument a Cristòfol Colom passant per la Plaça Reial.

Sobre les 18:00 agafàrem el bus fins a Puigcerdà on sopàrem i descansàrem després d’un dia força llarg.

 
cat16_01   cat16_02

 

Dia 31 de maig de 2016

Ens hem llevat a les 6:30 del matí per dutxar-nos i anar a berenar. Avui tocava agafar autocar per visitar Ribes de Freser, una població típica del Pirineu Oriental Català situada al costat dels rius Freser i Rigard. Després de fer passejades pel poble i gaudir del paisatge hem tornat a l’autocar per anar al Santuari de la Vall de Núria. Hi hem arribat amb un tren cremallera que salva un desnivell d’uns mil metres en 12'5 km i després amb el telecabina hem pujat fins l’estació de muntanya.

Al vespre i després de sopar anirem a l’alberg la Bruna a fer una visita, esperem que divertida, i tornarem a Puigcerdà.

 

cat16_030  

 

Dia 1 de juny de 2016

Ens hem aixecat prestet i el nostre primer destí d’aquest dia ha estat el Canal d’aigües braves de la Seu d’Urgell, allà hem realitzat l’activitat de Ràfting. Tot seguit ens hem dirigit a Puigcerdà per visitar-ne el seu llac i fer les compres pertinents.

Un cop haver dinat, ens hem desplaçat en autocar a Castellar de n’Hug, poble de la Comarca del Berguedà situat a 1390m, per a fer una passejada i visitar les fonts del Llobregat, un paratge natural d’una immensa bellesa.

Un cop a l’hotel, dutxa ràpida i sopar  per després anar a la discoteca i exhaurir les poques forces que ens quedaven.

 

cat16_06   cat16_05

 

Dia 2 de juny de 2016

A les 7 partíem amb el bus en direcció a Port Aventura. No cal dir que abans havíem berenat, preparat maletes... molt prest ens hem despert!. Un dia carregat d’emocions, sensacions, i molts de moments per compartir amb els companys.

Després direcció a l’aeroport per retornar cap a la nostra estimada illa.

En definitiva, una experiència inoblidable i la satisfacció d’haver aprofitat al màxim aquest 4 dies.

 

cat16_07   cat16_08

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]