Viu les MATEMÀTIQUES

Els passats dies 11 i 12 de novembre els alumnes de 6è ens varem engrescar amb una activitat de Matemàtiques a una aula diferent, a un lloc distint i amb una dinàmica poc vista en el dia a dia, anàrem a Palma a La Caixa Fòrum.

 

Ja que som els  grans de Primària, agafàrem el bus de línia, tota una aventura: uns amb la targeta, uns altres amb els diners ben preparats,... era la primera vegada i per això estàvem nerviosos. Així i tot partírem acompanyats de les professores i de persones del poble fent totes les aturades fins arribar a Palma.

 

Era prest , aprofitàrem la primera part del matí per passejar per la ciutat i escoltant les explicacions que ens feien les professores , entre d’altres coses , anècdotes ben curioses: rellotges especials, escultures curioses, noms de carrers, façanes ,...

 

Amb això i ja berenats, ens queda una estona i anam a prendre un gelat i a començar l’activitat de MATEMÀTIQUES.

 

La monitora dins una aula espaiosa  ens engrescà amb uns jocs de lògica, de pensar, d’organització i fins i tot de viatjar arreu del món. Amb uns materials divertits no ens adonàrem que el temps s’acabava, ens ho passàvem bé, apreníem conceptes nous i va arribar l’hora de partir però abans  i aprofitant l’estada al museu visitàrem l’exposició de mòmies egípcies, la qual ens va impressionar i agradar alhora.

 

Agafam camí, ara ja directes a l’aturada del bus; es va fer tard però arribàrem a temps de dinar i aprofitar l’horabaixa a l’escola.

 

Va ésser una sortida distinta, divertida , profitosa ... i com no emocionant!

 

Per veure algunes fotografies més, clicau aquí. 

 

lacaixa

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.