La Cova de les Alfàbies

Dijous dia 5 de desembre i abans de començar un  “bon pont” , els alumnes de 6è de Primària aprofitàrem ,el dia soleiat que tant desitjàvem,... després d’una setmana de pluges, per fer una sortida cultural.

 

Amb el bus ens dirigírem cap a Sóller. Allà travessàrem el poble i arribàrem a Biniaraix, vaja poble i llogaret !!! els dos, dignes de ser visitats. Devora els rentadors d’un temps berenàrem, teníem gana i havíem d’agafar forces per fer l’excursió.

 

Camina, caminaràs observam el paisatge, escoltam els cants dels ocells, l’oloreta de les plantes,... ens dirigim   al Gorg d’en Catí una cascada d’aigua impressionant.

 

Seguim la caminada i “ cap a la cova s’ha dit”. Ens costa caminar perquè es fa costa amunt però fent la xerradeta amb un company ara i un altre després hi arribam. És una cova preciosa plena d’estalactites. Rep aquest nom ja que algú va deixar alfàbies

 

 

Tenim gana, és hora de dinar. A casa o al menjador de l’escola ens han preparat un dinar boníssim: pasta, truites, entrepans,.. i a més alguna llepolia també ens han posat!

 

Ara ho deixam tot ben net, tal com estava i ens tornam cap al bus que ens espera a Sóller. Partim ben cansats cap a Son Ferriol per ... començar “el pont”!!!!

 

Per veure algunes fotografies més, clicau aquí

 

alfabia

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.