Autobús de CLH

Dimarts 4 de febrer. Els alumnes de 6è A i 6è B  pujàrem  a un autobús molt especial. L’autobús CLH. Dintre, amb el sòtil de vidre i una taula plena d’ordinadors, les parets folrades de dibuixos de CLH , ens hi esperava la monitora  per explicar el què fa aquesta empresa amb els combustibles.

 

Revisen, emmagatzemen  i  distribueixen combustible  per tot arreu,. A Mallorca hi ha dos dipòsits.

 

Ens explicaren que  , una cosa tan fàcil com anar a posar benzina al cotxe o encendre la calefacció necessita un procés molt llarg, delicat i segur.

 

Primer, el petroli passa per les refineries i d’aquestes se’n va a uns laboratoris de CLH que comproven  si el combustible és bo  . Llavors el distribueixen per uns oleoductes a un metre i mig baix terra,  estan senyalats amb un dispositiu color taronja, i se n’omplen els dipòsits..

 

Per acabar i saber si havíem escoltat bé les explicacions jugàrem amb els ordinadors aconseguint punts i avançar caselles...i en acabar ens regalaren una bossa amb caramels i un llibret prou interessant.

 

Va ser una activitat ben divertida i alhora profitosa.

 

 Per veure les fotos d'aquesta activitat, clicau aquí.

 

6eclh

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.