El Castell i el far de Capdepera

Els alumnes de 6è d’EP, acompanyats dels professors realitzam la  sortida cultural que ens donarà pas a les vacances de Setmana Santa.

 

Hem sortit del col·legi per fer una bona horeta d’autobús que ens condueix cap a Capdepera. Entre cançó i cançó el camí no s’ha fet llarg. Arribam i ja tenim gana, és hora de berenar. Aviadet i cap al castell...! Com que ja hem treballat sabem moltes coses, entre elles que és un lloc estratègic per tal de poder vigilar Mallorca i Menorca. És un lloc que ha estat ocupat des de l’època prehistòrica per pobles indígenes, pels romans, els musulmans i els cristians. Avui dia , el Castell de Capdepera està declarat Bé d’Interès Cultural ( BIC), què és la qualificació de màxima protecció del patrimoni.

Hem sortit després d’haver gaudit de l’exhibició d’un falcó tibetà: vaja piruetes que ens ha fet, ha estat al·lucinant... i l’explicació del mode de caçar d’uns mussols molt interessant.

Com que el professor don Pep és del poble ens ha fet de guia i  ens ha acompanyat fins al far allà on ens ha explicat el funcionament i la missió dels fars.

Ha estat una bona volteta vorejant la mar; i amb el far al final que ens espera. Ai si haguéssim duit els banyadors...  Ja esgotats només sospiram obrir els entrepans o portaviandes amb truites, pasta freda, pic-nics,...i dolços per recuperar forces. Així ho hem fet i s’ha fet l’hora de partir, el camí és llarg, aquesta vegada més entretingut ja que hem compartit seient amb ...

 

Arribam d’hora a Son Ferriol i cap a cases que demà posam vacances!!!!!!!

 

Per veure fotografies d'aquest dia, clicau aquí.

 

 

far

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.