2n D'EP visita la reseva del Galatzó

 

El passat dilluns 13, els alumnes de segon de primària, varem visitar la Reserva de Galatzó.

 

Arribarem al cap d´una horeta d’anar amb autobús. Allà ens esperaven els monitors molt simpàtics i varen ser els nostres guies durant tot el recorregut. Com que necessitàvem agafar forces per aguantar tot el dia, varem berenar. Acte seguit ens dividirem en dos grups. Dins cada gran grup, varem fer treballs per equips de quatre amb noms com, “ els guardians del bosc” o “ els vigilants de la natura”!.

Una de ses aturades amb més èxit va ser la dels óssos. Ens explicaren  moltes coses sobre aquest animal omnívor i fins i tot els varen donar de menjar!!

Durant tot el recorregut varen veure salts d´ aigua, bolets, i animals com someres i paons

Després de tota l´ excursió, varem dinar i jugar una estona. Abans d´ acomiadar- nos  de La Reserva, en Jaume el guia durant el recorregut ens va fer un espectacle amb falcons i àguiles i ens va explicar un poc sobre aquestes impressionants aus.

Arribarem a Son Ferriol puntuals i amb ganes de comentar l´ excursió!.

 

Per veure algunes fotografies més d'aquest dia, clicau aquí.

 

2galatzo

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.