ESTRATÈGIES DELS ÉSSERS VIUS

Els alumes de 5è de Primària,  per primera vegada hem agafat el bus de línia per dur a terme una sortida cultural.

 

Ho hem fet el 27 i el 29 d’octubre, acompanyats per les nostres tutores.

 

Ha estat una experiència molt positiva ja que igual com ens explicaran després a La Caixa Fòrum, les persones agafam estratègies per dur a terme les activitats de la vida quotidiana. Per això hem hagut de preparar la targeta ciutadana, esperar el bus de línia i compartir el bus  amb totes les persones que també com nosaltres empren el mitjà de transport  urbà.

 

Per tal d’aprofitar la sortida hem fet un bon recorregut pels carrers de Palma, hem escoltat explicacions prou interessants de: rellotges de sol, carrers amb noms de professions,  figures que aguanten l’ajuntament de Palma ,… entre moltes altres.

 

Hem tingut temps de prendre un bon gelat i així agafar forces per escoltar als monitors del Gran Hotel, els quals ens han donat una informació amb jocs , materials distints i imatges molt profitosos sobre les ESTRÀTÈGIES que els éssers vius adoptam al llarg de la nostra vida per viure millor i segurs com per exemple les aletes dels peixos, les escates i les brànquies per respirar baix l’aigua, les potes dels esquirols que són suaus  per adaptar-se al sòl i les dels cavalls que són planes per agafar impuls,… i l’ull fals d’un peix per enganar als depredadors,… i tantes i tantes curiositats més.

 

En acabar, corr , corr i corr per agafar una altra vegada el bus, arribar a casa ben tard, a dinar i de nou a l’escola!!!! Ufffffffffff quina passada de sortida!

 

Per veure algunes fotografies d'aquest dia, clicau aquí.

 

 

5eforum

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.