5è D'EP A LA COVA DE LES ALFÀBIES

 

Ja fa un parell d’anys que els alumnes de primària quan arriben a 5è fan aquesta sortida cultural. És una activitat molt interessant ja que consolidam temes que estudiam a Socials i els anam relacionant. Així doncs, dijous 29 d’octubre, els dos cinquès anàrem a descobrir aquesta cova poc coneguda pels mallorquins i no per això menys valuosa. Partírem emocionats amb l’autocar. Era la primera sortida del curs. Ens dirigírem cap a Sóller. Travessàrem el preciós poble, gaudírem de la façana de la seva església, els carrers estrets i empedrats... i cap a Biniaraix on berenàrem devora els rentadors per agafar forces i començar la caminadeta... Pujàrem observant plantes, escoltant aucells, mirant els Cornalons tot rient i parlant amb els companys o mestres. Així arribàrem a al cova de les alfàbies: majestuosa i diferent, ens hi férem algunes fotos xulíssimes... Ja era hora de baixar i arribàrem al gorg d’en Catí on dinàrem: macarrons, pic-nics, nuguets, truites, algunes llepolies, galetes... tot era boníssim i jugàrem una estona. Ja es va fer l’hora de tornar cap Sóller i reprendre el camí amb l’autocar cap a Son Ferriol, això sí, col·locats d’una manera molt particular. Tinguérem l’oportunitat de conèixer en més profunditat un alumne/a de 5è.

Fou una sortida molt bonica i agradable ja que en tot moment ens trobàrem acompanyats dels darrers rajos de sol d’octubre!!!

Per veure algunes fotografies d'aquest dia, clicau aquí.

 

5alfabies

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.