5è Visita els Betlems de Palma

Divendres dia 19 de desembre i abans d’anar-nos-en de vacances vàrem fer una ruta pels betlems de Palma. Vàrem començar amb el del Palau March, quina preciositat, peces gegants i de porcellana. Vestits amb teles de tot tipus,… Aprofitàrem per visitar el Palau, és preciós. En sortir ens quedàrem a la placeta i berenàrem. Tot d’una seguirem l’itinerari i visitàrem el betlem de Cort. Aquest era més petit però no per això menys interessant. Haguérem de cercar-hi el frare i el vàrem trobar. De nou en files i passejant per Palma plena d’escolars que feien el mateix que nosaltres anàrem a veure’n un altre de molt petitó a la llibreria Baobab fet amb paper i material variat molt original. El següent en visitar fou el del centre Flassaders, aquest molt gran i vistós.

 

Ara ja férem una caminada més llarga i una aturada a les “paredetes” de la Plaça Major per si volíem comprar algún regalet. Camina caminaràs tota la Rambla i arribada al darrer betlem per visitar, el de la Misericòrdia , en aquest també haguérem de cercar el frare i com no, el  trobàrem.

 

Cansats però contents ja que va fer un dia esplèndid i ens ho passarem d’allò més bé, tornarem cap a Son Ferriol i cap a cases a dinar!!!

 

Per veure algunes fotografies d'aquest dia, clicau aquí.

 

5betlems

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.