XV Trobada d’escoles diocesanes a Lluc d’alumnes de 5è de Primària

 Dijous dia 14 de maig els alumnes de 5è de Primària anaren d’excursió a Lluc. Allà estava previst passar un dia de trobada amb alumnes de les escoles diocesanes de Mallorca: Sant Pere, La Immaculada, Corpus Christi, Bisbe Verger de Campos, Santa Magdalena Sofia, Sant Josep Obrer ,  Monti-Sion  de  Pollença i  Santa Maria.

Només arribar al monestir i haver superat sense cap problema les voltes que ens hi conduïren ens varen donar la benvinguda alumnes de Batxillerat dels nostres centres amb forts aplaudiments i una bona rialla. Ells serien els que , al llarg del dia ens acompanyarien a fer tota la ruta d’activitats diverses com ara: fer el túnel, cadires al revés, l’ensaïmada, pregària ... i de cada una d’elles n’obtendríem una cinta de colors... i aturades a les “ paradates “  que els professors ens havien preparat.

Coneguérem molts nins i nines, intercanviàrem adreces, cantàrem i ballàrem junts!! Fou divertidíssim!

Ah, no podem oblidar el regal que ens oferiren els blauets de Lluc : unes cançons amb les seves meravelloses veus, pareixien àngels!!!

També es feu l’entrega dels finalistes del concurs de dibuix un d’ells fou per na Natalia Cañellas: enhorabona!

Per acabar i abans de partir el Mn. Miquel Gual, el vicari episcopal, ens dirigí unes paraules d’ànim i gratitud a tots els col·laboradors de la diada.

Fou un dia meravellós!!

Ah... com no podia faltar anàrem a visitar la Mare de Déu i li donàrem gràcies per tot!

Per veure algunes fotografies d'aquest dia, clicau aquí.

 

5lluc

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.