5è D'EP A L'OBSERVATORI DE COSTITX

Siiiiiiiii , són les 17’05 h de dia 17 de novembre i ja estam berenant tots els nins i nines de 5è a la plaça, ja que l’autocar ens espera per dur-nos a l’observatori de Costitx. Allà ens espera un “horabaixa–vespre” d’allò més diferent als altres. Anam a veure la Lluna amb un telescopi, pareix que la tocam: uaaauuuu!!! Miram  amb l’ajut d’un làser les constel·lacions: quina cosa més meravellosa!!!!! Estam tots estorats.

Llavors anam a una sala allà on ens expliquen coses molt interessants: si nosaltres som trocets de meteorits, si els materials de la natura n’estan formats,  també , si els aliments que ingerim i els animals que consumim també en consumeixen… serà veritat o mentida? El que sí sabem és que el MÓN és un misteri, el qual val la pena estudiar-lo.

Per acabar, dins una sala amb sòtil en forma de cúpula celestial miram un vídeo fascinant!! Quantes coses aprenem!!!

Ara ja fa fosca negra i tornam cap a casa cansats però intrigats… tal vegada tinguem un bon somni!!!

 

Per veure més fotografies d’aquest dia, clicau aquí.

 

 

5costitx

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.