Un dia per la Serra de Tramuntana


Avui, 23 de febrer, hem anat amb els alumnes de sisè de primària a fer una volta per la Serra de Tramuntana. Des de Son Ferriol hem partit cap a la Granja d’Esporles, on hem començat la nostra excursió seguint el camí des Correu.
El camí des Correu és la ruta reial que connecta Esporles amb Banyalbufar, i que fins el segle XIX constituïa la única via de comunicació dels banyalbufarins amb Esporles.

 

cami_correu_01  cami_correu_04  cami_correu_02

 

Després d’una intensa pujadeta, hem fet un meravellós passeig de 7 km i mig que ha acabat a la plaça de la Vila d’Esporles. Després de descansar una estoneta, hem partit a dinar a unes pistes, que amablement ens ha cedit l’ajuntament  de Banyalbufar, amb una vista espectacular sobre la Mediterrània. En acabar alguns han gaudit d’un partit de futbol, mentre altres prenien un poc el sol i feien una xerradeta. A les 16’00 ens ha vengut a cercar l’autocar que ens ha tornat a l’escola.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.