Els alumnes de 5è visitem AGAMA


Dimecres 24 de febrer els alumnes de 5è de primària agafàrem l’autobús de línea per dirigir-nos a la central lletera AGAMA.

En arribar-hi ens donaren la benvinguda i ens explicaren com funciona la central una vegada hi arriben els “camions-cisterna” amb la llet recollida a les finques d’arreu de Mallorca.

Ens contaren com s’elaboren els distints tipus de llet ja sigui sencera, semi-desnatada o desnatada, com es fan els iogurts, els diferents formatges o els riquíssims i únics laccaos!!!

 

agama01  agama03  agama02

 

Una vegada escoltades les explicacions férem un recorregut per la central i veiérem com funcionaven les línies d’envasat i etiquetat dels diversos productes làctics. Quantes coses es fan amb la llet abans de que arribi a casa!!!

Després de la volta ens convidaren a prendre un laccao i un dolç boníssim!!!

Abans de partir i agafar de nou el bus de línia ens obsequiaren amb una bossa plena de detalls de la centra!!! Fou una sortida ben profitosa!!!

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.