Seminari de glosat

 

Tot i que la glosa sempre ha estat present en el nostre centre aquest curs hem pogut gaudir del primer Seminari sobre tècniques de glosat. Els alumnes de 4t de Diversificació i alguns alumnes voluntaris de 4t A han pogut gaudir d'una autèntica masterclass sobre la poesia oral improvisada que es fa a Mallorca.

Per aquesta activitat hem contat amb dos dels millors glosadors de la nostra terra: Mateu Matas "Xurí" i Maribel Servera "Servereta". Han estat dues sessions on hem començat per analitzar la mètrica, rima i origen de la glosa sempre combinant-ho amb demostracions pràctiques d'aquests dos grans mestres glosadors!


gloses01   gloses02
Per acabar hem fet un combat de picat entre grups d'alumnes on també han participat alguns professors. N'hi ha hagut més d'un que a través del glosat li han estirat les orelles!

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.