Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional

 

Amb aquest lema s’ha convocat enguany la ja tradicional Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional per a 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau mitjà. Com cada any els convidats especials i protagonistes de les jornades són els nostres ex alumnes que expliquen les seves experiències acadèmiques en relació als estudis triats i també l’experiència personals d’alguns que estudien fora de les Illes Balears. L’esforç per afrontar els estudis de Batxillerat, l’enfocament de la selectivitat i les característiques dels graus que han triat, són algunes de les qüestions que s’han plantejat.

 

   dependetu01   dependetu03

D’altra banda volem destacar el retrobament d’antics alumnes i la seva interacció amb els que encara són estudiants a Sant Antoni Abat. Des d’aquesta web agraïm la vostra participació any rere any així com la sensació que ens feis sentir d’haver format part d’una etapa molt important de la vostra vida. Moltes gràcies a tots i vos esperem l’any que ve.

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.