CookChef

 

Com a activitat motivadora, moderna i atraient, la tutora Maria Verger, va posar en marxa un concurs de cuina pels alumnes de 2nA.

Des del 20 d’abril, tots els dilluns de 8 a 10 s’ha portat a terme aquest concurs on també hi ha hagut una eliminatòria i una gran final.

Els alumnes han cuinat a casa les receptes que la setmana anterior havia ensenyat a fer la tutora, han presentat els plats i s’ha eliminat algun grup.

Són el jurat i els mateixos alumnes qui valoren els plats que després berenen durant els esplais.

 

cook01   cook_03   cook02

 

Tots els plats han estat ben presentats i gustosos. El jurat ha estat apurat per triar quins alumnes seguien endavant.

Quan només quedaven quatre concursants ja començaren a cuinar a la cuina de l’escola sota la supervisió de l’equip de cuina: na Mari Carmen, en Paco i na Teresa (components del jurat) i fins a la final, on hi arribaren les alumnes Catalina Serra i Raquel Schacherl.


cook_05     cook_04

 

El darrer dia, aquestes aspirants a guanyar el concurs COOKCHEF, cuinaren tres plats davant tots els companys de 2nA més alguns alumnes de taller d’artesania. Ho feren amb destresa i habilitat, tant una com l’altra. El jurat va haver de decidir la guanyadora valorant la presentació, ja que ambdues ho feren molt bé i molt bo.

Els plats que cuinaren foren:

     “HUMUS”
  •    “PASTÍS DE PA ANGLÈS”
  •    “TARTA “HUESITOS””.

   

  Quedà classificada en segon lloc na CATALINA SERRA que obtingué, com a premi, un davantal, una gorra i un sopar a la cerveseria “THAIS”.

  La guanyadora del concurs COOKCHEF ha estat na RAQUEL SCHACHERL, que també va tenir el davantal i la gorra estampats amb el nom del concurs i un sopar al restaurant el “RECÓ”.

   

  Enhorabona i moltes gràcies als Restaurants, i sobretot a l’equip de cuina del Col·legi Sant Antoni Abat per la seva col·laboració. També volem agrair el suport rebut de l’Equip Directiu. Moltes gràcies.

  ENHORABONA A LES GUNYADORES !

  Trets identificatius

  Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

  [seguiu llegint]

  Contacte

  Sant Joan de la Creu, 58
  07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
  Tel: (+34) 971 426 001
               (+34) 627 780 600
        Fax: 971 429 082
  info@csantantoniabat.com

  Please publish modules in offcanvas position.