Premis Exèrcit 2015

 

L'alumne Daniel Orts Ruano de 2n d'ESO va rebre la Menció d'Honor en la 53 edició dels Premis Exèrcit que es celebrava aquest any.

 

El treball presentat pel Daniel va comptar amb l'assessorament de la professora Cati Font i portava per títol "Defensa Costera en Baleares. Su historia y evolución hasta los tiempos modernos". El jurat va quedar impressionat pel grau de detall i exactitud del text presentat.

 

L'acte es va celebrar, com és costum, al Castell de Sant Carles el dia 5 de juny; fou un acte emotiu al que hi assistiren els pares de tots els alumnes premiats i professors.

Aquest fou presidit pel Capità General de les Illes Balears, el senyor Fernando Aznar Ladrón de Guevara,  el president en funcions de la CAIB, José R. Bauzá i altres personalitats.

 

Després del lliurament de premis gaudírem d'un horabaixa especial escoltant un fantàstic concert de la Banda Militar.

 

exercit02  exercit01  exercit03

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.