Intercanvi escolar a Trotsberg

Alumnes d’alemany de 3r i 4t d’ESO viuran una nova experiència amb l’intercanvi escolar a Trostberg.


Trostberg és un centre educatiu que pertany al poble del mateix nom; està situat a Baviera, entre les ciutats de Munic (Alemanya) i Salzburg (Àustria).

 

Són 23 els joves que formaran part del projecte, que tindrà com a fase inicial l’acostament entre alumnes mitjançant correus electrònics i videoconferències; d’aquesta manera es trobaran els perfils comuns per fer les parelles, ja que els nostres alumnes hauran d’allotjar-se, durant una setmana, a casa d’un dels alumnes alemanys.

 

L’estada a Trostberg tindrà lloc del 15 al 22 de febrer de 2016, aprofitant la possibilitat de conèixer i aprendre les costums del poble bavar durant hivern. Els alumnes es trobaran amb baixes temperatures i paisatges completament nevats quan visitin Munic, Slazburg o el llac Chiemsee, llocs simbòlics de la zona.

 

 

trostberg02   trostberg07   trostberg04

 

Durant la setmana a Alemanya, els 23 alumnes de 3r i 4t, tindran un horari lectiu reduït, de 8 a 12’45 hores, on acompanyaran al seu homòleg alemany. Una vegada surtin del centre realitzaran activitats en grup amb tots els companys, i el vespre el passaran amb la família d’acollida.

 

Per altra banda, el nostre Centre es prepara per donar acollida als alumnes alemanys del 18 al 24 d’abril.

Organitzarem la seva estància per tal que puguin conèixer les nostres aules i el seu funcionament, i que coneguin la cultura de Mallorca.

 

vdeo_trostberg

 

El projecte es pot dur a terme gràcies a la col·laboració dels nostres professor de llengua alemanya, Toni Garí i Gabi Katona, que acompanyaran als alumnes en la seva estada a Baviera; gràcies als professors de llengua espanyola de Trostberg, Mathias Kurzmeier i Diana Muellner. I com sempre, gràcies als pares i mares del nostre Centre, que han donat tot el suport al projecte i han col·laboraran acollint als alumnes bàvars.

 

Anirem informant-vos de les novetats.

Moltes gràcies!!

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.