Paseig per Ciutat de 4t PDC

 

Els alumnes del programa de Diversificació Curricular han fet front a la pluja per poder gaudir dels carrerons de Palma. Passejant amb el seu tutor, Jordi Llabrés, han pogut aprofundir sobre els secrets de la nostra estimada ciutat, segons diuen “la millor ciutat del món per viure”.

 

pdc01     pdc02

 

La passejada ha començat a Plaça Espanya i han recorregut tot el casc antic de ciutat, fent diferents aturades al Museu d’Art Modern, Santa Eulàlia, Almudaina i Plaça de Cort. Allà han pogut gaudir d’una visita pel Consell Insular de Mallorca i l’Ajuntament, on han ocupat un lloc a la sala de plens i han somiat desperts com futurs representants del poble mallorquí.

El grup ha fet una aturada per dinar just després de visitar el Parlament i la Seu.

L’horabaixa l’alumnat ha pogut conèixer un dels referents de l’art modern a les Illes, Es Baluard. I de tornada a plaça Espanya, han finalitzat la jornada cultural amb les aturades al Casal Solleric i al Gran Hotel, on roman l’exposició “Mediterrani”.


Sortida a Galatzó

 

El passat dijous 29 d'octubre tot l'alumnat de 2n d'ESO del nostre centre va visitar la reserva del Galatzó. La sortida va ser molt dinàmica i entretinguda i tots els nins i nines varen mostrar molt d'interès cap a les explicacions dels guies de la sortida.

A la reserva vàrem gaudir de la natura i del paisatge de tardor. La caminada va ser molt agradable i vàrem veure i aprendre algunes peculiaritats de la fauna i flora de la reserva.


galatzo01     galatzo02

De Cúber a Sóller

 

Els alumnes de 3r d’ESO, acompanyats pels seus tutors, Susana Mendieta, Lorena Munita, Catalina Barceló i Pablo Hernández, varen anar d'excursió des de l'embassament de Cúber fins a Sóller. Fèren una beranada al Coll de l'Ofre i seguíren camí  baixant pel barranc de Biniaraix. El paissatge era espectacular ja que encara es podia veure neu al Puig Major i el torrent anava carregat d'aigua. Dinaren al poble de Biniaraix, devora els antics rentadors de roba. Arribaren cansats, però feliços desprès de caminar aproximadament uns dotze quilòmetres enmig de bromes i rialles.

Fou un dia diferent, fora de les aules i molt propici per interactuar amb els alumnes de diferents classes i amb els professors. Aquí teniu unes imatges de la sortida.

 

cuber01   cuber02

La Colònia de Sant Pere

 

A mitjans de novembre l’alumnat de 4t d’ESO anà d’excursió a la Colònia de Sant Pere per gaudir de la natura amb una caminada de 4 hores que incloïa un descans d´hora i mitja cap a la meitat del trajecte.

Al descans, a més de menjar per recuperar forces, varen fer múltiples activitats per tal de divertir-se, potenciar les relacions d’amistat i reforçar el sentiment de grup.


colonia_02   colonia_04

 

Gràcies a la meravellosa natura de la Colònia aconseguiren unes fantàstiques fotografies on podem apreciar que l’alumnat participant s’ho passà d’allò més bé en companyia dels seus tutors: Marga Rubí, Ana Guerrero, Nofre Riera i Aleix Font.

l

Excursió a Sa Foradada

 

A mitjans de novembre l’alumnat de 2n d’ESO va realitzar una excursió a Sa Foradada que es troba entre Valldemossa i Deià (aprop de la Finca de Son Marroig de l’Arxiduc, lloc on començà aquesta sortida).

Els acompanyaren els seus tutors Maria Verger, Xisco Ramis, Agustina Ferrer i el professor Antoni Garí. La durada del recorregut va ser d’hora i mitja aproximadament, ja que els alumnes la feren amb calma i bon humor, aprofitant per gaudir d’un meravellós dia amb unes vistes espectaculars.


foradada_02   foradada_04

 

Al llarg de l’itinerari trobaren indrets curiosos, tals com un mirador en forma de torreta feta de pedra o la zona del començament de la roca on el mar colpeja més fortament contra les roques i produeix un so molt fort. Pel camí van descobrir també una caseta i una petita cala.

Aquesta sortida es pot gaudir millor en època d’estiu, ja que hi ha zones per poder banyar-se.

Pàgina 1 de 2

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]