Excursió a Sa Foradada

 

A mitjans de novembre l’alumnat de 2n d’ESO va realitzar una excursió a Sa Foradada que es troba entre Valldemossa i Deià (aprop de la Finca de Son Marroig de l’Arxiduc, lloc on començà aquesta sortida).

Els acompanyaren els seus tutors Maria Verger, Xisco Ramis, Agustina Ferrer i el professor Antoni Garí. La durada del recorregut va ser d’hora i mitja aproximadament, ja que els alumnes la feren amb calma i bon humor, aprofitant per gaudir d’un meravellós dia amb unes vistes espectaculars.


foradada_02   foradada_04

 

Al llarg de l’itinerari trobaren indrets curiosos, tals com un mirador en forma de torreta feta de pedra o la zona del començament de la roca on el mar colpeja més fortament contra les roques i produeix un so molt fort. Pel camí van descobrir també una caseta i una petita cala.

Aquesta sortida es pot gaudir millor en època d’estiu, ja que hi ha zones per poder banyar-se.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.