De Cúber a Sóller

 

Els alumnes de 3r d’ESO, acompanyats pels seus tutors, Susana Mendieta, Lorena Munita, Catalina Barceló i Pablo Hernández, varen anar d'excursió des de l'embassament de Cúber fins a Sóller. Fèren una beranada al Coll de l'Ofre i seguíren camí  baixant pel barranc de Biniaraix. El paissatge era espectacular ja que encara es podia veure neu al Puig Major i el torrent anava carregat d'aigua. Dinaren al poble de Biniaraix, devora els antics rentadors de roba. Arribaren cansats, però feliços desprès de caminar aproximadament uns dotze quilòmetres enmig de bromes i rialles.

Fou un dia diferent, fora de les aules i molt propici per interactuar amb els alumnes de diferents classes i amb els professors. Aquí teniu unes imatges de la sortida.

 

cuber01   cuber02

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.