Paseig per Ciutat de 4t PDC

 

Els alumnes del programa de Diversificació Curricular han fet front a la pluja per poder gaudir dels carrerons de Palma. Passejant amb el seu tutor, Jordi Llabrés, han pogut aprofundir sobre els secrets de la nostra estimada ciutat, segons diuen “la millor ciutat del món per viure”.

 

pdc01     pdc02

 

La passejada ha començat a Plaça Espanya i han recorregut tot el casc antic de ciutat, fent diferents aturades al Museu d’Art Modern, Santa Eulàlia, Almudaina i Plaça de Cort. Allà han pogut gaudir d’una visita pel Consell Insular de Mallorca i l’Ajuntament, on han ocupat un lloc a la sala de plens i han somiat desperts com futurs representants del poble mallorquí.

El grup ha fet una aturada per dinar just després de visitar el Parlament i la Seu.

L’horabaixa l’alumnat ha pogut conèixer un dels referents de l’art modern a les Illes, Es Baluard. I de tornada a plaça Espanya, han finalitzat la jornada cultural amb les aturades al Casal Solleric i al Gran Hotel, on roman l’exposició “Mediterrani”.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.