EDUCACIÓ PRIMÀRIA

L'Educació Primària és una de les etapes fonamentals en el desenvolupament de l'infant, per això a la nostra escola li dedicam els esforços necesaris per ajudar-los a créixer...

 

BATXILLERAT

Una formació general, amb objectius educatius propis i intrínsecs.
Preparació per fer front als reptes de la seva elecció.
Orientació vers estudis posteriors.

 
 

EDUC. SECUNDÀRIA

Un servei educatiu d'acord amb la concepció cristiana de la persona, de la vida i del món, capaç de satisfer les demandes i expectatives de la nostra societat, cada cop més oberta i plural.

 

CICLES FORMATIUS

Amb més de 30 anys d’experiència en formació professional en la branca de gestió administrativa de l’empresa, la nostra experiència i la vocació docent avalen la nostra feina.

 
 

PROJECTES

Amb els projectes treballam d'una manera transversal els valors que volem transmetre als nostres alumnes...

Projectes

RECURSOS / GESTIB

Aquí trobareu recursos educatius i el programa GESTIB per fer el seguiment acadèmic dels vostres fills.

 

GESTIB
 
 
 
 
 
 

DIOCESANS MALLORCA

Aquí trobareu un enllaç a la web dels Col·legis que depenen del Bisbat de Mallorca

diocesans
 
 
 
 

Graduació de la 9a promoció de BAT 2014-2016

 

Dimecres 25 de maig, el restaurant Binicomprat va acollir la cerimònia de Graduació de Batxillerat  dels 50 alumnes de la promoció 2014-2016.

 

L’emotiu acte, presidit pel titular Don Antoni Ribot Rosselló, va reunir a famílies, l’alumnat i el personal del Col·legi Sant Antoni Abat que varen poder gaudir de l’acte de graduació dels nostres protagonistes de la mà de les tutores Apol·lònia Munar i Maria Jesús Beltrán.

 

bat16_01

 

Les intervencions de la direcció es varen intercalar amb l’acte d’entrega de diplomes i reconeixement a l’excel·lència acadèmica i a l’esforç personal. A més, vàrem poder sentir les veus dels alumnes, representats per Margalida Bennásar i Carlota Chillarón, que amb paraules de Bécquer, ens varen mostrar que allò que va començar com un grup d’alumnes, ara és un grup d’amics.

 

Es va reconèixer, així, l’esforç i la superació dels joves durant la seva etapa al centre. Ara els tocarà preparar-se per afrontar nous reptes acadèmics o professionals; el que podem garantir, es que se’n van amb la motxilla plena de destreses, valors i amb la nostra estima, i que segur que tindran molt d’èxit en els seus projectes de futur.

 

bat16_02

 

Fa dos anys, aquesta promoció va assolir un rècord al nostre Centre, amb dotze alumnes premiats a l’Excel·lència Acadèmica pels seus resultats a ESO, i ara, torna a demostrar la seva progressió amb els 43 alumnes graduats que es presenten a les proves d’accés a l’Universitat, dels quals set es presentaran als Premis Extraordinaris de Batxillerat de les Illes Balears.

 

Desitgem molt d’èxit a tota la promoció 2014-2016.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.