ELS PROJECTES A EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Tal com informàrem a principi de curs l’alumnat  i professorat  d’Educació Primària ens hem engrescat  i hem modificat un poc la metodologia per tal d’assolir alguns objectius de les matèries  d’una manera diferent.

Tot seguit vos presemtam una breu resenya dels diversos treball que hem duit a terme a diferents cursos.

 

A primer hem gaudit  coneixent els animals i les seves característiques:  si  són domèstics o salvatges, carnívors o herbívors, si tenen plomes o pèl, quatre o dues potes, si viuen a la mar o són terrestres… quantes coses hem après!!!

 

A segon hem aprés a cuidar del nostre cos i alimentar-nos d’una forma saludable. Menjam fruites i verdures de temporada. Carn, peix i ous, un poc de dolç també ens va bé, això sí amb mesura!! Si menjam com cal tendrem salut i estarem contents!!

 

A tercer i quart hem aconseguit  conèixer prou bé les Illes Balears: el seu relleu, els pobles i la ciutat. Reconeixem edificis importants. També sabem el nom d’alguns balls típics. Menjars tradicionals i costums que hem d’intentar mantenir.

 

A cinquè no només les Illes Balears sinó que també hem aprofundit els nostres sabers coneixent la Península Ibèrica: ubicació dins Europa i el món, faunes, flora, rius i muntanyes importants. Comunitats autònomes i províncies. Habitants i institucions.

 

I per acabar els alumnes de sisè han experimentat com funciona un circuit elèctric: endolls, cables, pols positiu i negatiu, connectors…quin descobriment tan fascinant! També han descobert el món interior de les persones començant per la reproducció fins arribar a entendre  com funciona cada un dels nostres aparells: digestiu, excretor, respiratori i circulatori.

 

Han estat uns mesos intensos, però alhora divertits, hem après a conviure, a escoltar els companys i  a donar la nostra opinió i ser capaços, de mica en mica, a  ésser millors persones, valorant la importància de tenir bons companys de feina. I que tots podem aprendre de tots.

 

Per veure algunes fotografies d’aquests projectes, clicau aquí.

 

projecte


2n d'EP i en Joanet de l'Aigua

Als alumnes de 2n de Primària, ens ha visitat en Joanet de l’aigua, és un personatge que, fent ús de la imaginació, de la música, de l’expressió corporal, del joc i de l’entreteniment, pretén fomentar als nins i nines un sentiment de solidaritat mediambiental cap el nostre entorn.

Durant l’activitat, en Joanet ens ha parlat de la conveniència i necessitat de REDUÏR el consum d’aigua i també ens ha explicat el meravellós Cicle de l’Aigua.

Ha estat molt divertit perquè ens ho ha fet cantant amb la seva guitarra i ballant una dansa molt divertida.

Per veure algunes fotografies d’aquesta activitat, clicau aquí.

 

joanet


La policia convida els alumnes de 1r i 2n a passejar en bicicleta


Durant el mes de febrer la policia local ens va visitar amb un camió carregat de bicicletes, cascs i senyals de trànsit per fer-nos un circuit al pati del centre. L’activitat semblava molt divertida... i així va ser!

Durà dues hores i es realitzà al pati del centre amb l’objectiu de fomentar l’educació vial i cívica entre els escolars.

poli01    poli02

 

Els nins pogueren realitzar moltes voltes al circuit amb una bicicleta i casc per tal de protegir-se de les possibles caigudes, mentre feien cas a les senyals i indicacions dels agents. S’ho passaren súper bé i gaudiren de muntar i de veure als seus companys.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com