Servei de guarderia

 

El servei de guarderia s’ofereix per a tots aquells alumnes que hagin d'arribar abans de l’inici de les classes de l’escola.

 

El servei de guarderia s'ofereix diàriament de les 7:30h a les 9h, però també pot ser utilitzat els dimecres i dijous de 12h a 13h, abans de dinar, per aquells alumnes que no puguin sortir abans de l’escola.

 

En temps de guarderia hi ha un monitor o monitora que s’encarrega de tenir cura dels infants, de fer activitats lúdiques i també de que arribin d’hora a classe.

Durant aquesta hora i mitja els infants poden jugar a diferents jocs de taula, fer construccions, pintar, llegir, etc. En acabar el servei de guarderia els alumnes han d’arreconar tot el material amb el que han estat jugant i anar a fer filera al pati per esperar el seu mestre.

 

A principi de curs els alumnes que es queden a guarderia s’encarreguen, juntament amb la monitora o monitor, de redactar unes normes de convivència que hauran de respectar durant tot el curs. Aquestes estan penjades a la biblioteca per poder recordar-les quan vulguin.

 

El pagament de la guarderia es fa mitjançant tiquets diaris o mensuals que es poden adquirir a la secretaria del centre.

 

    guarderia1     guarderia4     guarderia2

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
             (+34) 627 780 600
      Fax: 971 429 082
info@csantantoniabat.com

Please publish modules in offcanvas position.