Pescant plàncton

 

El passat dimecres 13 de gener, els alumnes de biologia de 4t d'ESO i els de biologia de 2n de batxillerat amb les professores Susana Mendieta i Antònia Crespí, férem una sortida a l'Aula de la Mar per realitzar una activitat damunt el plàncton.

L'aula de la mar està situada a l’edifici de sa Petrolera al Portitxol, on alumnes i professores pescàrem plàncton, realitzàrem un estudi als laboratoris de l’aula i contemplàrem i tocàrem diferents espècies marines de les Illes.

 

aula_mar_03

 

Aprenguèrem, entre altres coses, com pescar plàncton marí i identificar el plàncton capturat, vàrem prendre consciència de la sensibilitat d’aquest als contaminants, i observàrem amb els potents microscopis dels seus laboratoris el plàncton que havíem pescat i els components d'arena de la platja des Trenc, així com altes microorganismes.

 

aula_mar_01     aula_mar_02

 

Aquesta sortida ens va ajudar a entendre molts d'aspectes de la biodiversitat i el funcionament de l’ecosistema marí.

Una sortida molt entretinguda i profitosa de la que us mostrem una sèrie de fotos que realitzàrem durant l'activitat.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com