Un dia per la Facultat de Biologia

 

El passat dimarts 5 d’abril, els alumnes de 4tA d’ESO i els alumnes de biologia de 1rA de BAT, visitàrem els laboratoris de biologia de la UIB, així com el microscopi electrònic i el Maldi Tof, únics a Balears, amb la tutora de 4tA Margalida Rubí, i la professora de física i química i biologia Antònia Crespí.

 

Gràcies a la invitació del professor de microbiologia de la UIB Dr. Antoni Bennasar, pare d’una alumna de 4tA, poguérem gaudir d’una excepcional visita preparada especialment per a nosaltres, veiérem el treball diari dels investigadors de microbiologia i deixaren que alguns alumnes realitzessin part de diverses pràctiques.

 

uibbio01    uibbio02    uibbio03

 

Ens explicaren el funcionament de l’espectòmetre de masses Maldi Tof, així com el funcionament del microscopi electrònic, tots dos, com hem dit abans, únics a Balears.
Veiérem espectaculars mostres amb el microscopi i gaudírem d’unes fantàstiques i detallades explicacions, tant del Dr. Antoni Bennasar com dels seus companys, sobre el funcionament del Maldi Tof i del microscopi electrònic.

 

Moltes de gràcies i un agraïment al Dr. Antoni Bennasar.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com